Het lidmaatschap bedraagt slechts € 12,50!* Hiervoor kun je gratis deelnemen aan bijna alle activiteiten en krijg je korting bij het bezoek aan de schietsportvereniging. Bovendien ontvang je twee keer per jaar het verenigingsblad ‘Het Strafblad’. Ook mag je je als lid exclusief inschrijven voor de jaarlijkse Europese studiereis! Tot slot ontvang je de nieuwsbrief en houden we je op de hoogte van alles wat er binnen de vereniging speelt.

*Eerstejaarsstudenten krijgen eenmalig een korting en betalen het eerste jaar € 10,- aan lidmaatschapsgeld.

Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met het lidmaatschap, ons privacybeleid, onze privacyverklaring en ga je akkoord met het innen van de contributiegelden van € 12,50 dan wel € 10,- (als eerstejaars) over het lopende collegejaar per automatisch incasso.

Door hier een vinkje te plaatsen ga je akkoord met het innen van bedrag van €12,50* aan contributie per jaar, middels een doorlopende automatische incasso. *m.u.v. acties, dan geldt het bedrag van de actie. Dit op voorbehoud van wijzigingen door een wijzigingsbesluit van de ALV over de hoogte van het contributiebedrag.
Neem hiervoor contact op met uw bank.
De privacyverklaring en het privacybeleid zijn te vinden op de website www.drnicomuller.nl/privacy
Als eerstejaarsstudent kom je in aanmerking voor een korting waarbij voor het collegejaar 2021-2022 een contributie geldt van € 10,-.