Faculteit der Rechtsgeleerdheid – Radboud Universiteit Nijmegen

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is een van de grotere faculteiten van Radboud Universiteit Nijmegen. Met haar wortels diep in de Nederlandse rechtsorde, heeft de faculteit vele generaties juristen opgeleid voor de kernfuncties van de rechtsstaat. De faculteit in het algemeen en de vakssectie Strafrecht en Criminologie in het bijzonder werken nauw samen met N.C.S.V. Dr. Nico Muller. Zonder de samenwerking en ondersteuning van hen zou veel van wat wij doen niet mogelijk zijn.


Stichting Belangenbehartiging Juridische Studenten (SBJS)

De voornaamste werkzaamheden van SBJS bestaan uit twee aspecten, namelijk het op zich nemen van de boekenverkoop en het verstrekken van subsidies aan de studieverenigingen van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit. 
Uit de opbrengst van de boekenverkoop, subsidiërt SBJS studieverenigingen die verbonden zijn aan de rechtenfaculteit. Zij willen er daarmee voor zorgen dat activiteiten gratis zijn of door de subsidie goedkoper worden, zodat de activiteiten voor alle rechtenstudenten toegankelijk(er) zijn.


Wolters Kluwer


24editor

24editor helpt studenten hun verslag of scriptie te verbeteren. Dit doet 24editor door 3 diensten aan te bieden: Taalcheck, Structuurcheck en APA- check. Daarnaast redigeert 24editor niet alleen scripties en verslagen, maar ook sollicitatiebrieven en cv’s.

Zie voor meer informatie:


Wakker bij Bakker

Wakker bij Bakker biedt coaching aan voor studenten rond veel voorkomende uitdagingen:

  • Psychische klachten
  • Van studiekeuze- tot loopbaanbegeleiding
  • Effectief studeren
  • Balans studie en studentenleven voor motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling


Als lid van je vereniging heb je recht op een gratis kennismakingsgesprek. Blijf dus niet onnodig lang met dezelfde uitdagingen zitten en ga vrijblijvend een gesprek aan. Bezoek gerust de site www.wakkerbijbakker.nl voor verdere informatie of stuur even een mailtje naar meldjeaan@wakkerbijbakker.nl.


Cafetaria de Fest

Cafetaria de Fest is een cafetaria gevestigd op loopafstand van de universiteit.

Let op: we hebben sinds kort een super leuke actie voor jullie. Op vertoon van ons logo ontvang jij 15% korting bij cafetaria de Fest in Nijmegen. Je kunt bijvoorbeeld een sticker van ons logo meenemen of gewoon ons logo op je smartphone laten zien. Kom dus gauw iets lekkers halen bij cafetaria de Fest.