Nijenhuis en Lamers Advocaten – hoofdsponsor

Nijenhuis en Lamers Advocaten logo

Sinds 1 december 2020 mogen wij met trots Nijenhuis en Lamers Advocaten hoofdsponsor van onze vereniging noemen. Nijenhuis en Lamers bestaat uit twee bedreven advocaten die opereren in de strafrechtpraktijk. Daarnaast behandelen zij ook zaken in het sociaal zekerheidsrecht en huurrecht. Hun kantoor is gevestigd in Nijmegen.

Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Benieuwd naar onze sponsor? Neem hier een kijkje op hun website.


JahaeRaymakers Advocaten

Sinds 1 maart 2021 is JahaeRaymakers Advocaten een sponsor van onze vereniging. JahaeRaymakers Advocaten is een Amsterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in het economisch en internationaal sanctierecht. Vertrouwen, discretie, kwaliteit en vasthoudendheid staan in de vaak precaire en gevoelige kwesties voor JahaeRaymakers voorop.

Op 2 februari vond een online kantoorbezoek plaats. Het verslag hiervan lees je hier. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Benieuwd naar onze sponsor? Neem hier een kijkje op hun website.


Faculteit der Rechtsgeleerdheid – Radboud Universiteit Nijmegen

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is een van de grotere faculteiten van de Universiteit Nijmegen. Met haar wortels diep in de Nederlandse rechtsorde, heeft de faculteit vele generaties juristen opgeleid voor de kernfuncties van de rechtsstaat. De faculteit in het algemeen en de vaksectie Strafrecht en Criminologie in het bijzonder werken nauw samen met N.C.S.V. Dr. Nico Muller.

Zonder de samenwerking en ondersteuning van hen zou veel van wat wij doen niet mogelijk zijn.


Stichting Belangenbehartiging Juridische Studenten (SBJS)

Logo SBJS

De voornaamste werkzaamheden van SBJS bestaan uit twee aspecten: het op zich nemen van de boekenverkoop en het verstrekken van subsidies aan de studieverenigingen van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit. 


Uit de opbrengst van de boekenverkoop, subsidieert SBJS studieverenigingen die verbonden zijn aan de rechtenfaculteit. Zij willen er daarmee voor zorgen dat activiteiten gratis zijn of door de subsidie goedkoper worden, zodat de activiteiten voor alle rechtenstudenten toegankelijk(er) zijn.


Wolters Kluwer

Wolters Kluwer partner

De Collegebundel is de belangrijkste wettenbundel tijdens je studie. De inhoud is zorgvuldig samengesteld door jouw hoogleraren. Elke juridische faculteit in Nederland is vertegenwoordigd!

Dr. Nico Muller is al enige tijd partners met Wolters Kluwer. Aan het begin van elk collegejaar mogen wij twee keer een collegebundel weggeven onder onze leden!

Winactie gemist, maar wel een collegebundel nodig? Bestel hem hier.


Wakker bij Bakker

wakkerbijbakker

Wakker bij Bakker biedt coaching aan voor studenten rond veel voorkomende uitdagingen:

  • Psychische klachten
  • Studiekeuze- en loopbaanbegeleiding
  • Effectief studeren
  • Balans studie en studentenleven voor motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling


Als lid van je vereniging heb je recht op een gratis kennismakingsgesprek. Blijf dus niet onnodig lang met dezelfde uitdagingen zitten en ga vrijblijvend een gesprek aan. Bezoek gerust hier hun website voor verdere informatie of stuur een e-mail naar meldjeaan@wakkerbijbakker.nl.


Tappers

Sinds augustus 2020 is Tappers de stamkroeg van onze vereniging geworden. Check de website of hun sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van leuke acties. Uiteraard kun je op de sociale media van onze vereniging ook de borrels en andere activiteiten die wij samen met Tappers organiseren zien.

Als lid van de vereniging kun je op vertoon van je deelname aan de DNM-ledenWhatsApgroep een korting krijgen. Die ziet er als volgt uit:

  • Taptafels € 8,–/per liter [zo t/m do].

Bij borrels:

  • € 0,50 korting per biertje;
  • €1,– korting per glas wijn;
  • frisdrank voor € 2,–;
  • 10% korting op speciaalbier; en
  • 5 shotjes apenkop voor €10,–.

Cafetaria de Fest

Cafetaria de Fest is een cafetaria gevestigd op loopafstand van de universiteit.

Let op: we hebben sinds kort een super leuke actie voor jullie. Op vertoon van ons logo ontvang jij 15% korting bij cafetaria de Fest in Nijmegen. Je kunt bijvoorbeeld een sticker van ons logo meenemen of gewoon ons logo op je telefoon laten zien. Kom dus gauw iets lekkers halen bij cafetaria de Fest.