N.C.S.V. Dr. Nico Muller is gedurende de laatste jaren een samenwerking aangegaan met diverse partners. Partnerschap is van grote waarde voor onze vereniging. Daarnaast biedt een partnerschap ook vele mogelijkheden voor u, denk bijvoorbeeld alleen al aan het vergroten van uw naamsbekendheid. N.C.S.V. Dr. Nico Muller is erg actief op social media en heeft dus ook een groot bereik. Daarnaast kent N.C.S.V. Dr. Nico Muller een enthousiaste en hechte groep leden.

Ook verstuurt N.C.S.V. Dr. Nico Muller elke maand een nieuwsbrief aan ruim 200 ontvangers, waaronder vele leden, oud-leden en enkele bedrijven en kantoren. Uw naam kan digitaal, schriftelijk of door middel van mond-tot-mondreclame worden verspreid.

Samenwerken? N.C.S.V. Dr. Nico Muller heeft een aantal sponsorpakketten opgesteld zodat geïnteresseerde bedrijven elk gewenst steentje kunnen bijdragen aan het voortbestaan van N.C.S.V. Dr. Nico Muller. Wij bieden standaardpakketten aan, maar er is ook de mogelijkheid om geheel naar eigen wens een pakket samen te stellen. Er zijn daarmee genoeg mogelijkheden te bedenken om zo elkaar verder te helpen! Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende pakketten en mogelijkheden? Mail gerust naar: extern@drnicomuller.nl

Dankzij onze partners is het dan ook mogelijk om vele leuke activiteiten te organiseren voor zowel leden als niet-leden. Onze dank is dan ook groot!

Nieuwsgierig wie N.C.S.V. Dr. Nico Muller een warm hart toedragen? Bekijk dat dan hier.