V.l.n.r. Jo-anne Krukkert, Simone de Haan, Lynn Wolters, Remy van der Hoek en Annabel van Dorst.


Hallo, mijn naam is Lynn Wolters en ik mag dit jaar de taak van voorzitter op mij nemen. Ik ben derdejaars student Rechtsgeleerdheid en vooral geïnteresseerd in het strafrecht. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met fotografie en piano spelen. Ik hou van reizen, zowel in de vorm van korte trips in Europa evenals verre reizen. Ooit hoop ik nog een lange rondreis door Australië te mogen maken. Ik hoop snel met jullie kennis te mogen maken!Mijn naam is Simone de Haan. Momenteel volg ik de master Nederlands Recht, specialisatie Strafrecht. Dit jaar mag ik de functie van secretaris, tevens voorzitter van de strafbladcommissie van N.C.S.V. Dr. Nico Muller bekleden. Samen met mijn commissie zorg ik iedere vrijdag voor een strafrechtelijke getint nieuwsbericht op onze website en sociale media kanalen. Daarnaast brengen wij twee maal per jaar Het Strafblad uit.
Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging binnen het bestuur van Dr. Nico Muller. Hopelijk tot gauw op een van onze activiteiten!

Mijn naam is Remy van der Hoek en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik vierdejaars bachelorstudent Rechtsgeleerdheid. Dit collegejaar vervul ik de functie van penningmeester. Tevens ben ik dit jaar voorzitter van de Reiscommissie en zal ik met mijn commissie een toffe reis gaan organiseren. Hopelijk kom ik je snel tegen op een van onze activiteiten of wellicht in de meivakantie op reis!
Ik ben Annabel van Dorst en zit in mijn 4de bachelorjaar van European Law  School. Naast Europees recht ben ik erg geïnteresseerd in strafrecht en criminologie. Dit collegejaar ben ik Algemeen bestuurslid en voorzitter van de Activiteitencommissie. Samen met de Activiteitencommissie zal ik interessante activiteiten organiseren bijvoorbeeld borrels, lezingen en masterclasses. Hopelijk zie ik je op een van onze activiteiten!Ik ben Jo-anne Krukkert en ik ben 20 jaar jong. Dit jaar mag ik de Sponsoring en de PR van Dr. Nico Muller op mij nemen. Ik ben graag creatief bezig, dit wil ik ook door laten schemeren in mijn bestuurstaken dit jaar. Daarnaast ben ik gek op het strafrecht, hier hoop ik later ook mee verder te kunnen. Ik heb er heel veel zin in om mijn passie voor het strafrecht te delen met jullie allemaal en er een prachtig verenigingsjaar van te maken!Voorgaande besturen

Ben je benieuwd wie er voorgaande jaren in het bestuur plaatsnamen? Klik dan hier.