54e bestuur van N.C.S.V. Dr. Nico Muller
V.l.n.r. Carmen Kooijmans [bestuurslid interne betrekkingen], Mathilda Ariëns [secretaris], Maarten Veld [voorzitter], Nathalie van de Sanden [penningmeester] & Rob van Wel [bestuurslid externe betrekkingen].

Voorzitter: Maarten Veld

Mijn naam is Maarten Veld en ik mag mij dit jaar de voorzitter van N.C.S.V. Dr. Nico Muller noemen. Mijn bestuursjaar combineer ik met de master Strafrecht. Ik ben al enige tijd met veel plezier lid van de vereniging. Zo was ik eerder lid van de activiteitencommissie en afgelopen jaar heb ik mij ingezet bij de strafbladcommissie. Ook heb ik deelgenomen aan de studiereizen naar Rome, Wenen en Stockholm.

Voordat ik begon met rechten, heb ik hbo-verpleegkunde gestudeerd. Ik wil daarom de master strafrecht combineren met vakken met betrekking tot het gezondheidsrecht. Daarnaast ben ik ook erg politiek geïnteresseerd; zo vind ik het leuk om juridische casuïstiek vanuit een politiek oogpunt te bekijken en andersom. Verder ben ik lid van de Nijmeegse studentenroeivereniging Phocas. De ervaringen die ik daar heb opgedaan met coaching en het doen van commissiewerk neem ik mee in mijn bestuursjaar.

Voor komend jaar hoop ik dat er, ondanks de coronamaatregelen, toch weer veel interessante en gezellige activiteiten voor de leden georganiseerd kunnen worden.


Secretaris: Mathilda Ariëns

Hoi hoi, fijn dat jullie een kijkje op onze website komen nemen! Ik ben Mathilda Ariëns, 24 jaar oud en ik volg de pre-master rechtsgeleerdheid. Aankomend collegejaar zal ik het laatste deel van de pre-master en daarna de master burgerlijk recht combineren met een bestuursjaar bij deze leuke vereniging. Daarnaast hou ik er van om in mijn vrije tijd te borrelen met vriendinnen, te netflixen met mijn vriend, Spaans te leren en te schrijven over strafrechtelijke onderwerpen o.a. bij meester Leonie! Ook ben ik deze zomer een eigen bedrijf begonnen: Meester Schrijvers, waarbij ik juridische artikelen voor advocatenkantoren schrijf!

Als secretaris zal ik vooral veel achter de schermen van de vereniging werken, maar hoop ik wel met de andere bestuursleden de lijn van het vorige bestuur door te zetten. Dat betekent dat we dit jaar de binding met de leden willen behouden en vergroten, studenten kennis laten blijven maken met de strafrechtpraktijk en ook gezellige borrels te organiseren!


Penningmeester: Nathalie van de Sanden

Hoi! Mijn naam is Nathalie van de Sanden en dit jaar mag ik de functie van penningmeester op mij nemen. Ik ben 21 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht en de bachelor Bestuurskunde. Na het afronden van de bachelors wil ik graag de master Strafrecht volgen. Daarnaast mag ik mijzelf ook het toeziend bestuurslid van de reiscommissie noemen. Ik hoop dat de reis dit jaar wel plaats kan vinden. Ik kijk uit naar aankomend jaar en hoop er samen met mijn bestuursgenoten een onvergetelijk jaar van te maken!


Bestuurslid interne betrekkingen: Carmen Kooijmans

Dag allemaal! Mijn naam is Carmen Kooijmans, ik ben 24 jaar oud en aankomend collegejaar zal ik de functie van bestuurslid interne betrekkingen in het 54e bestuur op mij nemen. Vanaf september zal ik beginnen aan het derde semester van de pre-master Nederlands Recht, waarna ik in februari zal starten met de master Strafrecht en/of Staats- en Bestuursrecht. Daarnaast ben ik werkzaam als juridisch medewerkster bij Nijenhuis & Lamers Advocaten te Nijmegen.

Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn medebestuursleden en met de commissies aan de slag te gaan om (digitale) activiteiten voor jullie te organiseren. Hierbij zal ik mijn ervaring van mijn eerdere twee bestuursjaren meenemen en mij met veel enthousiasme voor de vereniging inzetten. Hopelijk zie ik je bij een van onze activiteiten!


Bestuurslid externe betrekkingen: Rob van Wel

Mijn naam is Rob van Wel. Komend jaar zal ik de bestuursfunctie externe betrekkingen in het 54e bestuur van N.C.S.V. Dr. Nico Muller gaan vervullen. Op dit moment ben ik 25 jaar oud en volg ik de masters Strafrecht en Staats- en Bestuursrecht.

De afgelopen twee jaar ben ik actief lid geweest in de activiteitencommissie. Ik heb tijdens deze jaren vele activiteiten georganiseerd, zoals de Dr. Nico Muller-dag en het Career Event. Ik heb tijdens deze jaren de vereniging goed leren kennen, wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten om een bestuursjaar bij deze mooie vereniging te gaan vervullen.

Ik verheug me op aankomend jaar en kijk uit naar de samenwerking met de andere bestuursleden.Voorgaande besturen

Ben je benieuwd wie er voorgaande jaren in het bestuur plaatsnamen? Klik dan hier.