57e bestuur van N.C.S.V. Dr. Nico Muller
V.l.n.r. Frederique van Poll [secretaris], Marcel Hagoob [voorzitter], Iris Roijen [penningmeester] & Chadi Kessissa [voormalig bestuurslid interne betrekkingen].

Voorzitter: Marcel Hagoob

Mijn naam is Marcel Hagoob en dit collegejaar mag ik de functie van de voorzitter binnen de vereniging vervullen. Mijn bestuursjaar combineer ik samen met mijn vierde en hopelijk laatste bachelorjaar rechtsgeleerdheid. Het zal een leerzame uitdaging worden waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen!

Afgelopen jaar heb ik kennis mogen maken met de prachtige vereniging Dr. Nico Muller. Het strafrecht enthousiasmeert mij enorm en ik hoop tezamen met het bestuur een onvergetelijk en gezellig jaar neer te zetten voor zowel de leden als overige rechtenstudenten.

Naast studeren heb ik nog een bijbaan en ben ik tevens werkzaam als vrijwilliger bij de rechtswinkel te Beuningen. In mijn vrije tijd ben ik graag met de motorsport bezig, heerlijk om de adrenaline te voelen maar je wordt eveneens erg gedisciplineerd.

Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!


Secretaris: Frederique van Poll

Hoi allemaal! Ik ben Frederique van Poll en zal dit jaar de rol van secretaris op mij nemen. Daarnaast deel ik samen met Iris Roijen de functie van externe betrekkingen.
Ik studeer zelf notarieel recht en heb de vakken straf(proces)recht I en II al afgerond, om toch nog actief bezig te zijn met het strafrecht besloot ik om mij aan te melden bij onze vereniging!
Als secretaris zal ik vooral achter de schermen bezig zijn, maar ik zal ook zeker zoveel mogelijk bij onze geweldige activiteiten aanwezig zijn! Hopelijk zie ik je snel bij een van onze activiteiten!


Penningmeester: Iris Roijen

Hoi allemaal! Ik ben Iris Roijen, 20 jaar oud en ik vervul dit jaar de rol van penningsmeester binnen de vereniging. Ook vervullen Frederique en ik samen de rol van het bestuurslid extern. Ik ben momenteel tweedejaars bachelor student en heb aan het einde van mijn eerste jaar rechtsgeleerdheid kennis mogen maken met deze vereniging. Omdat de vereniging me gelijk aansprak wilde ik me dit jaar hier ook actief voor gaan inzetten!

Naast mijn studie, bijbaantje in de horeca en dit bestuursjaar vind ik het leuk om met vrienden te borrelen of samen te eten, te lezen en spelletjes te spelen. Ik hoop er dit jaar een mooi jaar van te maken met mijn bestuursgenoten en hoop ik met de verenging een mooie studiereis te kunnen maken!   


Bestuurslid externe betrekkingen: Frederique van Poll en Iris Roijen

Dit jaar wordt de functie externe betrekkingen uitgevoerd door de secretaris (Frederique van Poll) en de penningmeester (Iris Roijen).


Voorgaande besturen

Ben je benieuwd wie er voorgaande jaren in het bestuur plaatsnamen? Klik dan hier.