V.l.n.r. Maaike Past, Eline Berkeljon, Eliza Heffels, Myrthe Schlösser en Anne Wammes.

Voorzitter: Eliza Heffels

Hoi! Mijn naam is Eliza Heffels en dit jaar mag ik mijzelf voorzitter van N.C.S.V. Dr. Nico Muller noemen. Ik ben 22 lentes jong en nog bachelorstudent. Uiteraard ga ik straks kiezen voor de master strafrecht. Hier was ik al zeker van toen ik voor het eerst een gevangenis (PI Vught) mocht bezoeken na het winnen van een opstelwedstrijd op de middelbare school. Deze master wil ik graag combineren met aansprakelijkheidsrecht en mediation. Naast studeren vind ik het erg leuk om te sporten. Zo ben ik weleens in een roeiboot of op de racefiets te vinden. Samen met mijn bestuur hoop ik dit jaar vele interessante, maar ook gezellige activiteiten te organiseren. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen. Hopelijk tot snel!


Secretaris: Eline Berkeljon

Hoi, ik ben Eline Berkeljon! Het komende studiejaar zal ik mij inzetten voor Dr. Nico Muller door de functie van secretaris en tevens voorzitter van de Strafbladcommissie te vervullen. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Na het afronden van de bachelorfase, zal ik starten met de master Strafrecht. Zo verrassend is dit natuurlijk niet. Naast studeren en besturen doe ik nog genoeg andere dingen. Ik ben vaak te porren voor een fuifje of een avondje wijnen. Ook ben ik de afgelopen jaren steeds meer gaan sporten en loop ik komend jaar voor de 11e keer de Nijmeegse Vierdaagse.

Ik hoop dat ik volgend jaar samen met de andere bestuursleden terug kan kijken op weer een mooi verenigingsjaar.


Penningmeester: Myrthe Schlösser

Hoi! Mijn naam is Myrthe Schlösser en ik ben 21 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Naast studeren, houd ik mij bezig met fotograferen en sporten. In de toekomst zou ik graag met het strafrecht, criminologie, of het militair strafrecht aan de slag gaan. Dit jaar mag ik binnen het bestuur bij N.C.S.V. Dr. Nico Muller de functie penningmeester op mij nemen. Daarnaast ben ik voorzitter van de Reiscommissie. Ik kijk er heel erg naar uit om met mijn commissie een mooie reis neer te zetten. Wie weet zie ik je op reis! 


Bestuurslid interne betrekkingen: Maaike Past

Dag allemaal! Mijn naam is Maaike Past en dit jaar mag ik de functie van bestuurslid interne betrekkingen bekleden. Op dit moment ben ik 20 jaar oud en derdejaars student Nederlands recht. Als dochter van twee militairen bij de Koninklijke Marechaussee kwam ik op jonge leeftijd al in aanraking met het strafrecht, door de verhalen van mijn ouders als opsporingsambtenaren. Sindsdien is het een van mijn grootste interesses. Na mijn studie zou ik graag aan de slag gaan in de wereld van de internationale betrekkingen, als jurist bij Defensie of als advocaat. Samen met mijn commissies zal ik mijn best om zoveel mogelijk leuke activiteiten te organiseren dit jaar. Heb je nog ideeën? Schroom dan niet en laat het weten!


Bestuurslid externe betrekkingen: Anne Wammes

Hallo allemaal! Mijn naam is Anne en dit jaar heb ik de eer om de functie bestuurslid externe betrekkingen te vervullen. Daarnaast ben ik ook voorzitter van de sponsor- en promotiecommissie en van de pleitcommissie. De pleitcommissie is dit jaar in het leven geroepen en samen gaan we aan de slag om gezellige en leerzame pleitavonden te organiseren. Wij zijn natuurlijk een studievereniging en studeren doe ik zeker ook. Dit jaar ben ik namelijk begonnen aan de master strafrecht.

Ik hoop veel van jullie terug te zien bij de activiteiten en natuurlijk ook graag bij de pleitavonden!Voorgaande besturen

Ben je benieuwd wie er voorgaande jaren in het bestuur plaatsnamen? Klik dan hier.