56e bestuur van N.C.S.V. Dr. Nico Muller
V.l.n.r. Rebecca Kloppers [penningmeester], Gwyn Clerkx [voorzitter], Iris Verburg [secretaris] & Finn Brands [bestuurslid interne betrekkingen].

Voorzitter: Gwyn Clerkx

Hallo allemaal! Mijn naam is Gwyn Clerkx, 25 jaar oud en ik vervul dit jaar de rol van voorzitter binnen de vereniging. Daarnaast vervullen Rebecca en ik samen de rol van het bestuurslid extern. Ik heb vorig jaar de master Strafrecht afgerond en ik ben op dit moment bezig met mijn master Human Rights and Migration. Mijn studie zit er bijna op, maar met dit bestuursjaar erbij wordt het een mooie afsluiting! 

Naast mijn studie heb ik nog een bijbaan en ben ik ook nog lid van de N.S.R.V. Phocas. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd met vrienden te borrelen, te reizen en lekker te sporten.

Ik kijk ernaar uit om er een mooi jaar van te maken met mijn bestuursgenoten en natuurlijk alle leden. Hopelijk tot snel!


Secretaris: Iris Verburg

Hoi allemaal! Ik ben Iris Verburg, 24 jaar oud en dit jaar secretaris van onze mooie strafrechtvereniging! Toen ik vorig jaar begon met mijn master Strafrecht ben ik lid geworden van Dr. Nico Muller en heb ik me ingezet voor de Strafbladcommissie. Dit jaar volg ik vakken voor Burgerlijk recht en hoe kan je beter betrokken blijven bij het Strafrecht dan door er een bestuursjaar aan vast te plakken?

Naast studeren heb ik nog 2 bijbaantjes en ben ik lid van de N.S.V. Ovum Novum. Mij vind je met een drankje of hapje met vriendinnen, of met een lekkere misdaadserie op de bank!

Ik kijk ernaar uit om er een fantastisch post-coronajaar (hopelijk) van te maken!


Penningmeester: Rebecca Kloppers

Hoi, mijn naam is Rebecca Kloppers, 22 jaar oud en op dit moment volg ik de masterspecialisatie Strafrecht. Dit collegejaar mag ik de rol van penningmeester binnen de vereniging vervullen! Daarnaast vervullen Gwyn en ik samen de rol van het bestuurslid extern. Ik heb al eerder commissiewerk gedaan bij andere verenigingen maar het strafrechtelijke thema van Dr. Nico Muller sprak me meteen aan! 

Verder vind ik het leuk om met vrienden lekker te borrelen en spelletjes te spelen en op reis te gaan! Ik hoop dan ook dat de reis dit jaar gewoon plaats kan vinden. Ik kijk uit naar het aankomende studiejaar en hoop er samen met mijn bestuursgenoten een onvergetelijk jaar van te maken!


Bestuurslid interne betrekkingen: Finn Brands

Hoi allemaal, ik ben Finn Brands en vervul dit jaar de functie bestuurslid interne betrekkingen binnen Dr Nico Muller. Ik ben 20 jaar oud en ben derdejaars bachelorstudent. Vorig jaar heb ik met erg veel plezier verschillende activiteiten meegemaakt. Dat beviel mij zo goed dat ik dit jaar iets voor de vereniging wilde betekenen. Naast mijn bestuurstaak houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met voetbal, skiles geven en hardlopen.

De activiteitencommissie heeft dit jaar al een aantal vette activiteiten georganiseerd en we zullen daar zeker mee door blijven gaan! Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!


Bestuurslid externe betrekkingen: Gwyn Clerkx & Rebecca Kloppers

Dit jaar wordt de functie externe betrekkingen uitgevoerd door de voorzitter (Gwyn Clerkx) en de penningmeester (Rebecca Kloppers).


Voorgaande besturen

Ben je benieuwd wie er voorgaande jaren in het bestuur plaatsnamen? Klik dan hier.