55e bestuur van N.C.S.V. Dr. Nico Muller
V.l.n.r. Emma Brusse [bestuurslid interne betrekkingen], Frédérique de Korte [secretaris], Anouk Wesselink [voorzitter], Demi van Boxtel [penningmeester] & Roos Eenink [bestuurslid externe betrekkingen].

Voorzitter: Anouk Wesselink

Dag allemaal! Mijn naam is Anouk Wesselink, 23 jaar oud en op dit moment volg ik de master Strafrecht. Dit collegejaar zal ik mij middels de rol van voorzitter inzetten voor deze leuke vereniging. Afgelopen jaren heb ik al wat ander commissie- en bestuurservaring opgedaan en heb ik binnen Dr. Nico Muller in de activiteiten- en reiscommissie gezeten.

Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te borrelen en lachen met vriendinnen, misdaad docu’s te kijken en foto’s te maken van de huisdieren van mijn ouders. Ik kijk er naar uit jullie dit jaar te zien bij onze interessante activiteiten en gezellige borrels die hopelijk allemaal weer fysiek kunnen gaan plaatsvinden. Al met al heb ik super veel zin om er een onvergetelijk lustrumjaar van te maken!


Secretaris: Frédérique de Korte

Mijn naam is Frédérique de Korte. Ik ben 24 jaar oud en ben nu bezig met de afronding van mijn master strafrecht. Mijn studententijd zit er helaas al bijna op.. Des te meer redenen om er als bestuur bij Dr. Nico Muller nog alles uit te halen wat erin zit! Sinds juli mag ik mijzelf dan ook secretaris noemen bij onze leuke vereniging.

Als secretaris zal ik vooral achter de schermen van de vereniging werken. Komend jaar hoop ik er samen met de rest van het bestuur een succesvol lustrumjaar van te maken met (hopelijk) veel fysieke activiteiten!


Penningmeester: Demi van Boxtel

Hoi! Mijn naam is Demi van Boxtel en dit jaar mag ik de functie van penningmeester op mij nemen. Ik ben 21 jaar en zit in mijn vierde jaar van de bachelor Nederlands recht. Na het afronden van deze bachelor wil ik graag de master Strafrecht gaan volgen. Daarnaast mag ik mijzelf ook het toeziend bestuurslid van de reiscommissie noemen. Ik hoop dan ook dat ondanks COVID-19 de reis dit jaar gewoon plaats kan vinden!

Ik kijk uit naar het aankomende lustrumjaar en hoop er samen met mijn bestuursgenoten een onvergetelijk jaar van te maken!


Bestuurslid interne betrekkingen: Emma Brusse

Hoi allemaal, ik ben Emma Brusse en vervul dit jaar de functie bestuurslid Interne betrekkingen binnen Dr. Nico Muller. Ik ben 23 jaar oud en volg de master strafecht. Vorig jaar ben ik met ik met erg veel plezier onderdeel geweest van de activiteitencommissie. Dat beviel me zo goed dat ik me daar nog een jaar mee wou bezig houden maar dan in een net wat andere vorm. Naast mijn bestuurstaak houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met lezen, taarten bakken en tennissen.


De activiteitencommissie heeft dit jaar al een aantal vette activiteiten neergezet en we zullen daar zeker mee door blijven gaan. Kortom, ik heb heel veel zin in de rest van ons lustrumjaar. Laten we er samen iets moois van maken! Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!


Bestuurslid externe betrekkingen: Roos Eenink

Mijn naam is Roos Eenink, 21 jaar oud en zit momenteel in het derde jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Afgelopen jaar was ik al een actief lid in de activiteitencommissie van Dr. Nico Muller. Dit is me erg goed bevallen. Zo goed dat ik dit jaar de rol van bestuurslid Externe betrekkingen zal vervullen! Dit betekent dat ik me bezighoud met de promotie van de vereniging. Daarnaast ben ik ook de contactpersoon van onze sponsoren.

In mijn vrije tijd speel ik graag piano, kijk ik een foute reality-serie of doe ik een drankje met huisgenoten of vrienden! Ik zie jullie dus natuurlijk graag bij de aankomende borrels van de vereniging. Ik weet zeker dat de vereniging er dit jaar een succesvol lustrumjaar van gaat maken met van allerlei toffe activiteiten en gezellige borrels!


Voorgaande besturen

Ben je benieuwd wie er voorgaande jaren in het bestuur plaatsnamen? Klik dan hier.