Kennismakingsborrel

Lijkt de zomer alweer mijlenver van je verwijderd? Ploeg je je alweer dag na dag, college na college, minuut na minuut door het collegejaar heen? Staat het koude zweet je alweer klam in je handpalmen bij het zien van alle essayverplichtingen, voorgeschreven literatuur en bijkans onmenselijke hoeveelheden bekend veronderstelde tentamenstof? We weten hoe je je voelt.

En we weten hoe belangrijk het in zulke gevallen kan zijn om iets te hebben om naar uit te kijken. Een stip op de horizon. Een datum om naartoe te leven. Welnu, dwaal niet langer en noteer met gezwinde spoed in je agenda (waarmee we bedoelen: maak even een evenement aan in je telefoon, maar we pretenderen natuurlijk graag van de oude stempel te zijn): donderdagavond 27 september vanaf 20.00 uur des avonds, de onvolprezen en nu reeds legendarisch geachte Kennismakingsborrel van N.C.S.V. Dr. Nico Muller. De avond die je redelijkerwijs niet kunt missen en waarna niets in je leven nog hetzelfde zal zijn.

Serieus, het wordt gaaf. We gaan een heus moordspel spelen – want wat is er nu leuker dan een gezonde dosis dood en verderf op je vrije donderdagavond? – en we gaan tot diep in de nacht roepen dat we het echt niet heel erg laat gaan maken want we hebben op vrijdag nog gewoon college en zo.

Je wilt hier natuurlijk dolgraag bij zijn, maar dan vraag je je af: HOE DAN?! Nou, laat even op de facebookpagina weten dat je komt, dan reserveren we een zetel voor je en zorgen we dat je warm onthaald wordt op de avond in kwestie. Of je doet niets op die pagina en je komt gewoon, en dan zijn we ook allemaal aardig en gastvrij, want zo zijn we. Tik ‘m aan.

Oh ja, in het kader van het beste tot het laatst bewaard: je komt, speelt en drinkt je eerste borrel gratis. GRATIS! Zelfs als je nog geen lid bent van onze onvolprezen vereniging. Het collegejaar is immers nog jong en we hebben nog een goede indruk op je te maken. Wil je lid worden, zodat je verzekerd bent om ook gratis aan allerlei andere borrels en activiteiten te kunnen deelnemen? Dat kun je natuurlijk snel fixen op onze website.

Tot de 27e!

Wanneer? Donderdag 27 september
Hoelaat? Vanaf 20:00
Waar? Café ’t Haantje