Ben jij net begonnen aan je rechtenstudie in Nijmegen? En baal je er een beetje van dat je pas in het tweede semester een vak over het strafrecht krijgt? Niet getreurd! Wij bij N.C.S.V. Dr. Nico Muller bieden alles wat je rechtenstudentenhartje begeert.

Als lid van onze studievereniging kom je via leuke masterclasses, interessante lezingen en unieke activiteiten op verschillende locaties in aanraking met allerlei kanten van het strafrecht. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan een TBS-kliniek of een bezoek aan de politieacademie.

Klinkt interessant? Dat is het ook! En wat het nog extra interessant maakt: als je eerstejaars student bent, kun je nog tot en met 31 december lid worden voor het gereduceerde jaartarief van €5,- in plaats van €12,50. Dat is een korting van liefst zestig procent! (Maar dat is ons verteld door een paar studenten wiskunde, dus mocht het niet kloppen, dan zijn we uiteraard niet aansprakelijk.)

Voor die €5,- krijg je gratis toegang tot vrijwel alle activiteiten, ontvang je onze nieuwsbrief en natuurlijk ons befaamde Strafblad. Wacht niet te lang met aanmelden, want per 1 januari verloopt de korting!

Dat aanmelden regel je eenvoudig via onze website. Vergeet daarbij vanzelfsprekend niet aan te vinken dat je gebruik wilt maken van de eerstejaars-korting. Voeg ter onderbouwing even een screenshot uit Osiris (bij voortgang) toe, dat bespoedigt de aanmelding.

Twijfel je nog over je lidmaatschap? Geen probleem! Kom dan gerust naar onze kennismakingsborrel op 27 september zodat je de sfeer en de gezelligheid van de vereniging kunt proeven. Het eerste drankje is van de zaak!