Vacature secretaris 2019/2020:

Als secretaris in het bestuur van N.C.S.V. Dr. Nico Muller is het jouw taak om de communicatie te verzorgen die binnenkomt op het (e-mail)adres van de vereniging. Daarnaast houdt de secretaris de (leden)administratie van de vereniging bij en houdt de secretaris tezamen met de voorzitter overzicht over het beleid. Ook is de secretaris de voorzitter van de strafbladcommissie. In deze hoedanigheid draagt de secretaris zorg voor de blogs op sociale media en de publicatie van het online magazine ‘Het Strafblad’.

De voornaamste taken van de secretaris zijn: 

  • Voorzitter van de Strafbladcommissie; 
  • Notuleren tijdens bestuursvergaderingen;
  • Toezicht op het te voeren beleid van de vereniging; 
  • In geval van afwezigheid van de voorzitter, het waarnemen van de voorzitter; 
  • Verzorgen van de communicatie van de vereniging (evt. in samenwerking met een ander bestuurslid, afhankelijk van het thema waarover de communicatie loopt); 
  • Bijhouden van de (leden)administratie. 

Een goede secretaris is communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en staat sterk in zijn/haar schoenen. Daarnaast is het belangrijk dat de secretaris het overzicht en de voortgang bewaakt en stressbestendig is. 

Heb jij een passie voor het strafrecht, ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en herken jij je in de eigenschappen van een secretaris? Solliciteer dan tussen maandag 15 april en zondag 12 mei op de functie van secretaris door je cv en motivatiebrief te sturen naar info@drnicomuller.nl.