Vacature penningmeester 2019/2020

Voor het verenigingsjaar 2019/2020 zijn wij ook op zoek naar een nieuwe penningmeester. De functie van penningmeester in het bestuur van N.C.S.V. Dr. Nico Muller is een erg veelzijdige functie. Als penningmeester beheer je de financiën van de vereniging en ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende boekhouding. In het begin van het jaar stel je een begroting vast, waarin je bepaalt hoeveel budget er is voor verschillende kostenposten. Ook vraag je gedurende het jaar diverse subsidies aan.

Naast de financiële aspecten van de vereniging begeleid je de reiscommissie in het organiseren van een Europese studiereis. Je zal hierbij de rol van voorzitter van de reiscommissie opnemen, waarbij je voornaamste taken het voorzitten van de vergadering en het overzicht bewaren zijn. Zo zorg je ervoor dat alles omtrent de reis soepel verloopt. Ook zorg je ervoor dat de kascontrolecommissie enkele keren per jaar samen komt om jouw stukken te controleren.

De functie penningmeester is een erg leerzame en veelzijdige functie. Je bent erg betrokken bij veel aspecten van de vereniging doordat het geld in de gehele vereniging circuleert. Wees niet bang, ervaring met boekhouden is zeker niet nodig. In de inwerkperiode en gedurende het jaar leer je hoe je dit moet aan pakken. Voorkennis is dus zeker geen vereiste! Wel is het fijn als je zelfstandig bent, zelf dingen kan uitzoeken en nauwkeurig werkt. Dit zijn eigenschappen die een penningmeester nodig heeft.

Ben jij iemand die van aanpakken houdt, het leuk vindt om de financiële kant van de vereniging te leren kennen, een toffe reis te organiseren en je op meerdere vlakken te ontwikkelen? Heb jij een passie voor het strafrecht, ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en herken jij je in de eigenschappen van een penningmeester? Solliciteer dan tussen maandag 15 april en zondag 12 mei op de functie van penningmeester door je cv en motivatiebrief te sturen naar info@drnicomuller.nl.