Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je erg nauwkeurig? Dan is de Kascontrolecommissie van N.C.S.V. Dr. Nico Muller op zoek naar jou!

De Kascontrolecommissie waakt over het wel een wee van het geld van N.C.S.V. Dr. Nico Muller. Een aantal maal per jaar gaat deze commissie bij de penningmeester op visite, om onder het genot van een kopje koffie of thee en een kleine versnapering de boeken, het geld en de administratie te controleren. In eerste instantie komt het controleren neer op het opsporen van onnauwkeurigheden in de administratie, maar daarnaast moet de Kascontrolecommissie ook controleren of de penningmeester en zijn handlangers geen oneerbare dingen doen met het N.C.S.V. Dr. Nico Muller-eigendom.

Tenslotte presenteert de Kascontrolecommissie aan het einde van het verenigingsjaar een advies aan het bestuur en de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering. Een actief lidmaatschap binnen de Kascontrolecommissie is uitstekend te combineren met een actief lidmaatschap binnen een van onze andere commissies.

Solliciteren is mogelijk door je cv en korte motivatiebrief te mailen naar info@drnicomuller.nl.