Hallo! Ik zal even beginnen met mij zelf voor te stellen. Mijn naam is Myrthe Schlösser en ik ben 21 jaar jong. Ik zit in het tweede jaar van mijn studie Nederlands recht. Ik interesseer mij al jaren in strafrecht, criminaliteit, politie, recherche, defensie en het gevangenisleven. Daarom heb ik in september 2018 besloten om mij aan te melden bij N.C.S.V. Dr. Nico Muller. Sinds enkele maanden maak ik deel uit van de Interne Activiteitencommissie. De interne activiteitencommissie, het woord zegt het al, draagt zorg voor de activiteiten op en omtrent de universiteit. Wij als commissie organiseren masterclasses, lezingen, Dr. Nico Muller- dag en als kers op de taart het Career Event. Als lid van deze commissie dien je creatief en initiatiefrijk te zijn. Je draagt ideeën aan en je overlegt samen met je commissieleden over nader te bepalen activiteiten. Met je commissie zet je uiteindelijk een mooie prestatie neer.

Zelf ben ik erg blij en tevreden dat ik mede met mijn commissiegenoten verantwoordelijk ben geweest voor het Career Event. Zo vond ik het heel tof om mogelijke (strafrechtelijke) sprekers voor te dragen. Een ander deel van mijn takkenpakket bestond uit toezien op een goed verloop van de spreekrondes op de dag zelf. In een korte periode heb ik al veel mogen leren. Ik zet dit graag voort!

Wil jij ook deel uitmaken van een team studenten die lezingen, masterclasses en de jaarlijkse terugkerende activiteiten organiseert op het gebied van strafrecht? Solliciteer dan voor de Interne Activiteitencommissie!