Mijn naam is Britt Teffer en ik ben vierdejaars Notarieel Recht student. Ja, echt waar: notarieel recht. Want ook daar zijn heus wel studenten te vinden die het strafrecht erg interessant en spannend vinden. De externe activiteitencommissie organiseert minimaal één activiteit per maand. Dit zijn de activiteiten die niet op de campus van de universiteit plaats vinden zoals excursies naar interessante instellingen, kantoorbezoeken en de maandelijkse borrels.

Afgelopen collegejaar heb ik mij samen met 3 anderen in de externe activiteitencommissie ingezet om leuke en leerzame excursies te organiseren naar instellingen en kantoren. Het leuke hieraan is dat je contact onderhoud met instellingen en mensen uit het strafrechtleven Daarnaast ben je met zijn vieren verantwoordelijk voor een goed verloop van de dag en draag je zorg voor de administratie achter de activiteiten. Het fijne is ook dat je allerlei andere actieve leden leert kennen en dat je de docenten van de strafrechtsectie ook wat vaker ziet. Hierdoor doe je al wat leuke en gezellige contacten op voor het geval je bijvoorbeeld een master Strafrecht wil gaan doen in Nijmegen. Ook hoort het organiseren van de maandelijkse borrels bij je takenpakket. Dit zorgt ervoor dat je bijdraagt aan een gevarieerd programma aan activiteiten.

Heb jij goede ideeën voor activiteiten en vind je het leuk deze van begin tot eind te regelen? Dan moet je bij deze commissie zijn!