Vacature bestuurslid externe betrekkingen 2019/2020

Als bestuurslid externe betrekkingen bij N.C.S.V. Dr. Nico Muller houd je je voornamelijk bezig met het zoeken en benaderen van sponsoren en het promoten van de vereniging en activiteiten. Samen met je commissieleden uit de sponsor- en promotiecommissie zorg je ervoor dat alles wat de vereniging onderneemt, op een juiste en succesvolle wijze kenbaar wordt gemaakt bij studenten en andere geïnteresseerden. Het doel is daarbij tweeledig: enerzijds sponsoren enthousiast maken om de vereniging te steunen, anderzijds studenten enthousiast maken aan activiteiten deel te nemen.

In het collegejaar krijgt het bestuurslid externe betrekkingen een tweede commissie onder zijn hoede: de pleitcommissie. Deze commissie gaat zich inzetten voor het organiseren van activiteiten op het gebied van strafrechtelijk pleiten. Ook voor deze commissie ben je als bestuurslid externe betrekkingen verantwoordelijk.

Een bestuurslid externe betrekkingen is een initiatiefrijk persoon die gemakkelijk contact legt met bekenden en onbekenden. Je brengt graag nieuwe ideeën te berde en bent goed in het enthousiasmeren van de mensen om je heen. Je bent creatief van aard en kunt goed met vrijheid omgaan. Tot slot weet je goed hoe je het overzicht moet bewaren en kun je verantwoordelijk omgaan in het contact met professionals buiten de vereniging.

Ben jij het creatieve sociale talent waar we naar opzoek zijn? Heb jij een passie voor het strafrecht, ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en herken jij je in de eigenschappen van een bestuurslid externe betrekkingen? Solliciteer dan tussen maandag 15 april en zondag 12 mei op de functie van bestuurslid externe betrekkingen door je cv en motivatiebrief te sturen naar info@drnicomuller.nl.