Vacature bestuurslid activiteiten 2019/2020

Als bestuurslid activiteiten ben je verantwoordelijk voor alles wat komt kijken rondom het ondernemen van activiteiten voor de vereniging. Denk hierbij aan excursies naar een penitentiaire inrichting, kantoorbezoeken, maar ook lezingen op de campus en maandelijkse borrels. Samen met je medebestuursleden bepaal je welke activiteiten worden ondernomen. Al die activiteiten worden vervolgens door jouw commissies in de steigers gezet. Je begeleidt in deze rol twee commissies: de interne activiteitencommissie (voor alle activiteiten op de universiteit) en de externe activiteitencommissie (voor de bezoeken aan de instanties en kantoren). Je werkt intensief samen met deze commissies en zet uiteindelijk samen een mooie activiteit neer. 

Als bestuurslid activiteiten bezit je over veel creativiteit; het is natuurlijk de bedoeling dat elke activiteit een succes wordt. Je legt makkelijk contact met mensen die je niet kent, bijvoorbeeld professionals uit de strafrechtelijke praktijk. Je komt goed uit je woorden en kunt goed netwerken. Je hebt er geen moeite mee om taken te delegeren en hebt oog voor detail en overzicht.

Heb jij een passie voor het strafrecht, ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en herken jij je in de eigenschappen van een bestuurslid activiteiten? Solliciteer dan tussen maandag 15 april en zondag 12 mei op de functie van bestuurslid activiteiten door je cv en motivatiebrief te sturen naar info@drnicomuller.nl.