Seminar: Rijks Justitiële Jeugdinrichtingen de Hunnerberg

Door de vele enthousiaste aanmeldingen voor deze activiteit, is het slechts nog mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Indien er een plek vrij komt ontvang je van ons een reactie.
Stuur hiervoor een e-mail naar: activiteiten@drnicomuller.nl met daarin je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en of je al dan niet lid bent van de vereniging.
Indien je je hebt aangemeld maar toch niet meer kan komen, vragen wij je om dit zo spoedig mogelijk door te geven. Wij kunnen dan iemand van de reservelijst contacteren. Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar: activiteiten@drnicomuller.nl
——————————————————————————————————————————————-
Seminar: Rijks Justitiële Jeugdinrichtingen de Hunnerberg.
Donderdag 11 oktober verwelkomen wij Ton Theunisse. Hij is al jaren werkzaam als Manager Opvoeding en Behandeling bij Hunnerberg, een jeugdinrichting te Nijmegen. Ton Theunisse heeft een psychologische, criminologische en zelfs een juridische achtergrond. Aangezien er in Nijmegen weinig tot geen aandacht is voor het jeugdstrafrecht is dit het moment om meer over dit onderwerp te leren.
Want wat gebeurt er nou eigenlijk achter de deuren van de Hunnerberg? Wat is het verschil tussen het jeugdstrafrecht en het reguliere strafrecht? Hoe kun je jongeren het best voorbereiden op een terugkeer in de samenleving? Dit zijn vragen die aanbod komen tijdens deze avond. Heb je zelf nog interessante vragen voor onze gast? Ton Theunisse heeft een brede kennis en kan vanuit verschillende invalshoeken je vragen beantwoorden.
Om 19:00 zal er een drankje voor je klaarstaan en om 19:30 uur zullen we gaan starten in collegezaal 0.100 in het Grotiusgebouw. Voor leden is deze activiteit gratis en voor niet-leden vragen we een kleine bijdragen van 2,50 euro.