N.C.S.V. Dr. Nico Muller zou niet hetzelfde zijn zonder de inzet van de commissieleden in een viertal hoofdcommissies.


Strafbladcommissie

v.l.n.r. Lisa Drosten, Shannen Jongmans, Simone de Haan, Kayleigh Jansen, Maaike Past en Özge Yazici.

Deze commissie is verantwoordelijk voor de totstandkoming van het Strafblad, het orgaan van N.C.S.V. Dr. Nico Muller. Het Strafblad wordt een keer per jaar digitaal uitgegeven en verspreid onder haar leden.  Wil jij graag ons Strafblad ontvangen? Word dan snel lid! De commissie richt zich ook op sociale media via wat kleinere artikelen. Houd tevens onze Facebookpagina en website in de gaten voor de wekelijkse artikelen.


2) Reiscommissie

v.l.n.r. Eva Thijssen, Esmée Vuijk, Jamy van Wingerden, Remy van der Hoek, Romy Bardoel en Lhoyce Janssen.

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de studiereis! Tijdens deze reis worden er een tal van academisch verantwoorde activiteiten georganiseerd, evenals een aantal culturele en gezamenlijke activiteiten. Uiteraard krijg je tijdens de studiereis ook voldoende vrije tijd om de steden zelf te kunnen verkennen! De studiereis zal in de meivakantie plaatsvinden.3) Activiteitencommissie

v.l.n.r. Beau van de Ven, Lindsey van Hooijdonk, Annabel van Dorst, Britt Teffer, Anne Booij, Bo Baakman en Rob van Wel.

Deze commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten. Elke maand wordt er (minimaal) één activiteit georganiseerd, met als hoogtepunt onze N.C.S.V. Dr. Nico Muller-dag. Onder het kopje ‘Agenda’ kun je zien welke activiteiten op de planning staan. Wil jij graag deelnemen aan een activiteit? Meld je dan snel aan!
4) Sponsor- en PR-commissie

v.l.n.r. Puck Langenhof, Jo-anne Krukkert, Inge Bakker en Rianne van Haaren.

Deze commissie is verantwoordelijk voor het promoten van N.C.S.V. Dr. Nico Muller. Ook buigen zij zich over het werven van sponsors, zodat wij onze activiteiten en de reis kunnen organiseren.