N.C.S.V. Dr. Nico Muller zou niet hetzelfde zijn zonder de inzet van de commissieleden.


Strafbladcommissie

v.l.n.r. Lisa Drosten, Shannen Jongmans, Simone de Haan, Kayleigh Jansen, Maaike Past en Özge Yazici.

Deze commissie is verantwoordelijk voor de totstandkoming van het Strafblad, het orgaan van N.C.S.V. Dr. Nico Muller. Het Strafblad wordt een keer per jaar digitaal uitgegeven en verspreid onder haar leden.  Wil jij graag ons Strafblad ontvangen? Word dan snel lid! De commissie richt zich ook op sociale media via wat kleinere artikelen. Houd tevens onze Facebookpagina en website in de gaten voor de wekelijkse artikelen.


Reiscommissie

v.l.n.r. Eva Thijssen, Esmée Vuijk, Jamy van Wingerden, Remy van der Hoek, Romy Bardoel en Lhoyce Janssen.

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de studiereis! Tijdens deze reis worden er een tal van academisch verantwoorde activiteiten georganiseerd, evenals een aantal culturele en gezamenlijke activiteiten. Uiteraard krijg je tijdens de studiereis ook voldoende vrije tijd om de steden zelf te kunnen verkennen! De studiereis zal in de meivakantie plaatsvinden.Interne activiteitencommissie

v.l.n.r. Berinay Aydin, Myrthe Schlosser, Annabel van Dorst, Rob van Wel en Lindsey van Hooijdonk.

Deze commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten die op de universiteit worden organiseert. Denk aan lezingen en masterclasses maar ook aan onze jaarlijkse terugkerende activiteiten Dr. Nico Muller-dag en het Career Event.


Externe activiteitencommissie

v.l.n.r. Britt Teffer, Anne Booij, Bo Baakman en Annabel van Dorst

Deze commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten die buiten de universiteit plaatsvinden. Denk aan lezingen op locatie, een bezoek aan een penitentiare inrichting of de politieacademie en de schietsportvereniging.


Sponsor- en PR-commissie

v.l.n.r. Puck Langenhof, Jo-anne Krukkert, Inge Bakker en Rianne van Haaren.

Deze commissie is verantwoordelijk voor het promoten van N.C.S.V. Dr. Nico Muller. Ook buigen zij zich over het werven van sponsors, zodat wij onze activiteiten en de reis kunnen organiseren.